Закупівля НАЦІОНАЛЬНИЙ КЛАСИФІКАТОР УКРАЇНИ Єдиний закупівельний словник ДК 021:2015: 33120000-7 – Системи реєстрації медичної інформації та дослідне обладнання (Індикаторні смуги парової стерилізації внутрішні 132/20; Індикаторні смуги парової стерилізації зовнішні 132/20; Індикаторні смуги парової стерилізації внутрішні 120/45; Індикаторні смуги парової стерилізації зовнішні 120/45; Індикаторні смуги повітряної стерилізації внутрішні 180/60; Азопірамова проба (до набору реагентів); Фенолфталеїн))

Загальні вимоги

  1. Дозування, форма випуску, концентрація повинні відповідати специфікації. Товар повинен мати методичні вказівки щодо його застосування.
  2. Залишковий термін придатності на момент постачання товару повинен бути не менше ніж 75% до загального терміну їх придатності, встановленому в інструкції по використанню, але не менше 12 місяців.
  3.  При поданні тендерної пропозиції учасник повинен надати документ, підтверджуючий наявність в учасника ліцензії для здійснення відповідного напрямку господарської діяльності з поставки товару, що є предметом даної закупівлі.
  4.  Якість товару повинна відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державним стандартам (технічним умовам) ДСТУ та підтверджуватися сертифікатами відповідності, або сертифікатами якості виробника, або іншими документами, передбаченими чинним законодавством

      МЕДИКО-ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

№п/нНайменуванняМедико-технічне завданняОдиниця виміруКількість
1Індикаторні смуги парової стерилізації внутрішні 132/20Призначені для візуального контролю дотримання режиму парової стерилізації всередині упаковок (біксів,тощо) із виробами, що стерилізуються водяним паром, за температури 132°С протягом 20 хвилин.

Індикаторні смуги виготовляються з липким шаром на зворотному боці індикатора, із закритим захисним покриттям та постачаються блоками у вигляді аркушів з перфорацією.

На лицьову сторону нанесені дві колірні мітки (індикаторний шар та еталон для порівняння), а також маркування, в якому зазначено метод та параметри стерилізаційного режиму. Індикаторна смужка є виробом одноразового використання.

уп40
2Індикаторні смуги парової стерилізації зовнішні 132/20Призначені для візуального контролю дотримання режиму парової стерилізації зовні упаковок (біксів,тощо) із виробами, що стерилізуються водяним паром, за температури 132°С протягом 20 хвилин.

Індикаторні смуги виготовляються з липким шаром на зворотному боці індикатора,закритим захисним покриттям та постачаються блоками у вигляді аркушів з перфорацією.

На лицьову сторону нанесені дві колірні мітки( індикаторний шар та еталон для порівняння)а також маркування в якому зазначено метод та параметри стерилізаційного режиму. Індикаторна смужка є виробом одноразового використання.

уп10
3Індикаторні смуги парової стерилізації внутрішні 120/45Призначені для візуального контролю дотримання режиму парової стерилізації всередині упаковокїбіксівлгощоМз виробами . то стерилізуються водяним паром ,за температури 120РС протягом 45 хвилин.

Індикаторні смуги виготовляються 3 липким шаром на зворотному боці індикатора ,закритим захисним покриттям та постачаються блоками у вигляді аркушів з перфорацією.

На лицьову сторону нанесені дві колірні мітки( індикаторний шар та еталон для порівняння)а також маркування в якому зазначено метод та параметри стерилізаційного режиму, індикаторна смужка є виробом одноразового використання.

уп5
4індикаторні смуги парової стерилізації зовнішні 120/45Призначені для візуального контролю дотримання режиму парової стерилізації зовні упаковок(біксів,тоіцо)із виробами, що стерилізуються водяним паром ,за температури 120°С протягом 45 хвилин.

Індикаторні смуги виготовляються з липким шаром на зворотному боці індикатора ,закритим захисним покриттям та постачаються блоками у вигляді аркушів з перфорацією.

На лицьову сторону нанесені дві колірні мітки (індикаторний шар та еталон для порівняння^ також маркування в якому зазначено метод та параметри стерилізаційного режиму. Індикаторна смужка є виробом одноразового використання.

уп3
5Індикаторні смуги

повітряної

стерилізації внутрішні 180/60

Призначені для візуального контролю дотримання режиму повітряної стерилізації всередині упаковок(біксів. тощо)із виробами. що стерилізуються водяним паром ,за температури 180°С протягом 60 хвилин.

Індикаторні смуги виготовляються з липким шаром на зворотному боці індикатора ,закритим захисним покриттям та постачаються блоками у вигляді аркушів з перфорацією.

На лицьову сторону нанесені дві колірні мітки( індикаторний шар та еталон для порівняння)а також маркування в якому зазначено метод та параметри стерилізаційного режиму. Індикаторна смужка є виробом одноразового використання.

уп38
6Азопірамова

проба (до набору

реагентів для

проведення

проби) на

виробах

медичного

призначення

(очищення

медичних

інструментів

перед

стерилізацією

Призначено для контролю за якістю передстерилізаційного очищення виробів медичного призначення на виявлення залишків: прихованої крові, пероксидаз рослинного походження, хлоровмісних препаратів, миючого порошку з вибілювачем та іржі на зовнішніх поверхнях та внутрішніх каналах виробів.уп46
7ФенолфталеїнПризначено для контролю за якістю передстерилізаційного очищення виробів медичного призначення на виявлення лужного середовища.уп6

Очікувана вартість предмету закупівлі – 25 000, 00 грн.

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі сформовано з урахуванням моніторингу цін на Prozorro та згідно прайс-листів постачальників.

Розмір бюджетного призначення – відповідно до договору, укладеного між КНП «ВОДКЛ ВОР» та НСЗ України про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій.

Подано повторно у зв’язку з тим, що закупівля не відбулася.

Меню
Перейти до вмісту