Закупівля «НАЦІОНАЛЬНИЙ КЛАСИФІКАТОР УКРАЇНИ Єдиний закупівельний словник ДК 021:2015: 03210000-6 Зернові культури та картопля (Картопля)».

  1.  1. Товар повинен постачатися в тарі, що відповідає вимогам санітарних правил і норм.
  2. 2. Упаковка товару повинна бути не пошкодженою.
  3. 3. Маркування товару повинно містити обов’язкову інформацію, яка передбачена чинним законодавством для харчових продуктів.

                               Технічні характеристики предмета закупівлі

 

№ з/пНайменування

товару

Одиниця виміруКількість товаруХарчова характеристика товару та маркування
1.Картопля продовольча столовакг   5500Коренеплід, типової для відповідного сорту форми і забарвлення, очищений від землі, не в’ялий, без ознак гниття або хвороби, сухий, цілий, повністю сформований, без ознаків проростання, без механічних ушкоджень та не пошкоджений шкідниками. Розмір клубні по найбільшому поперечному діаметру  не менше 70 мм.

Фасування – тканинний або сітчастий мішок або дощатий ящик масою 10-20 кг. При отриманні  та огляду товару неякісні та пошкоджені клубні будуть повернуті постачальнику.

Країна походження – Україна

Картопля врожаю 2022р.

  Очікувана вартість  закупівлі – 71 500 ,00 грн.

Інформацію про очікувану вартість предмету закупівлі вказано з урахуванням аналізу індексу споживчих цін, яка міститься на офіційних сайтах  Міністерства фінансів України та Державної служби статистики України.

Розмір бюджетного призначення – відповідно до договору, укладеного між КНП «ВОДКЛ ВОР» та НСЗ України про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Меню
Перейти до вмісту