Закупівля Код ЄЗС ДК 021:2015: 15110000-2 – М’ясо (М’ясо птиці (Стегно куряче заморожене))

 

  1. Учасник повинен гарантувати, що термін придатності товару повинен складати на момент поставки не менше як 90% від встановлених інструкцією термінів зберігання для кожного окремого найменування.
  2. Товар повинен постачатися в тарі, що відповідає вимогам санітарних правил і норм.
  3. Упаковка товару повинна бути не пошкодженою.
  4. Маркування товару повинно містити обов’язкову інформацію, яка передбачена чинним законодавством для харчових продуктів.

Учасник повинен надати в складі своєї тендерної пропозиції документи, які підтверджують якість товару, а саме: посвідчення про якість чи декларація виробника, або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.

 

№ з/пНайменування

товару

Одиниця виміруКількість товаруХарчова характеристика товару та маркування
1.М’ясо (М’ясо птиці (Стегно куряче заморожене))кг1600  Стегно куряче повинно бути вироблено вітчизняними виробниками, заморожене, повністю відповідати вимогам, діючим  на території України: державні стандарти ДСТУ 3143:2013

Оперення повністю видалено, стегенця курячі чисті, без подряпин, розривів, плям та синців. Кісткова система без переломів та наявності оголених кісток. Колір стегенець курячих від блідо-рожевого до рожевого без темної пігментації, колір підшкірного та внутрішнього жиру блідо-жовтий або жовтий. Запах при розморожуванні властивий свіжому, доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів. Стегенця курячі не повинні мати технологічно добавленої води більше норми та не бути ін’єктовані розсолами, не повинні бути заморожені більше одного разу, мати ознаки холодильних опіків. М’ясо курей патраних першої категорії. Запаковане в поліетиленові пакети по 2,5кг , розфасовано в картонні ящики.

Термін придатності – 3 місяці при температурі

мінус 18 0С.

Очікувана вартість предмета закупівлі – 128 000, 00 грн.

Інформація про очікувану вартість предмету закупівлі «М’ясо (М’ясо птиці (Стегно куряче заморожене))», враховано з урахуванням аналізу індексу споживчих цін, яка міститься на офіційних сайтах Міністерства фінансів України та Державної служби статистики України.

Розмір бюджетного призначення – відповідно до договору, укладеного між КНП «ВОДКЛ ВОР» та НСЗ України про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій.

Меню
Перейти до вмісту