Закупівля Код ЄЗС ДК 021:2015 – 15510000-6 Молоко та вершки (Сметана 15%).

  1. Учасник повинен гарантувати, що термін придатності товару повинен складати на момент поставки не менше як 90% від встановлених інструкцією термінів зберігання для кожного окремого найменування.
  2. Поставка Товару повинна здійснюватися Учасником протягом 5 днів з моменту отримання заявки від Замовника по телефону/факсу, зазначеному в договорі про закупівлю.
  3. Товар повинен постачатися в тарі, що відповідає вимогам санітарних правил і норм.
  4. Упаковка товару повинна бути не пошкодженою.
  5. Маркування товару повинно містити обов’язкову інформацію, яка передбачена чинним законодавством для харчових продуктів.

Учасник повинен надати в складі своєї тендерної пропозиції документи які підтверджують якість товару, а саме: посвідчення про якість чи декларація виробника, або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами.

 ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

 

№ з/пНайменування

товару

ОдиницявиміруКількість товаруХарчова характеристика товару та маркування
1.Сметана 15%

 

кг180Сметана масова частка жиру не більше 15%, фасована  у пакети по 400 г

Склад продукту: вершки з коров’ячого молока, закваска з молочнокислих культур  для сметани

ДСТУ 4418:2005

Строк придатності 21 доба при t від 0 до 6 С включно.

Маса нетто – 400 г

Пакування – полімерна плівка.

Не містить ГМО

 Очікувана вартість предмета закупівлі – 13 500, 00 грн.

Інформація про очікувану вартість предмету закупівлі «Код ЄЗС ДК 021:2015 – 15510000-6 Молоко та вершки (Сметана 15%)» враховано з урахуванням аналізу індексу споживчих цін, яка міститься на офіційних сайтах Міністерства фінансів України та Державної служби статистики України.

Розмір бюджетного призначення – відповідно до договору, укладеного між КНП «ВОДКЛ ВОР» та НСЗ України про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій.

Подано повторно в зв’язку з тим, що закупівля не відбулася

Меню
Перейти до вмісту