Закупівля НАЦІОНАЛЬНИЙ КЛАСИФІКАТОР УКРАЇНИ Єдиний закупівельний словник ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб пшеничний; Хліб житній)

Загальні вимоги:

– Хліб пшеничний: ДСТУ 7517:2014 або/і ГСТУ 158.00389676.009-2000, що відповідає наступним якісним ознакам:

Маса 1 штуки – не менше 0,7 кг та не більше 1,3 кг.

Хліб пшеничний 5000 кг.

Склад: борошно пшеничне першого або/і вищого гатунку, вода, дріжджі, сіль.

Форма виробу – відповідає хлібній формі, в якій проводилась випічка.

Колір від жовтого до світло-коричневого, без підгорілості.

Термін зберігання – 48 годин.

У індивідуальній поліетиленовій упаковці

Залишковий термін придатності Товару на момент постачання повинен складати 80% загального терміну їх зберігання.

 – Хліб житній: ДСТУ 4583:2006 або/і СОУ 15.8-37-00032744-004:2005, що відповідає наступним якісним ознакам:

Маса 1 штуки – не менше 0,7 кг та не більше 1,3 кг.

Хліб житній 3060 кг.

Склад: борошно житнє, борошно пшеничне першого або/і вищого гатунку, вода, солод (якщо наявність передбачена рецептурою), цукор, дріжджі, сіль.

Форма виробу – відповідає хлібній формі, в якій проводилась випічка.

Термін зберігання – 72 години.

У індивідуальній поліетиленовій упаковці.

Залишковий термін придатності Товару на момент постачання повинен складати 80% загального терміну їх зберігання.

Учасник повинен надати.

  1. Декларація виробника (якісне посвідчення).
  2. Протоколи випробувань.

Очікувана вартість предмету закупівлі – 195 400,00 грн.

Інформація про очікувану вартість предмету закупівлі вказано з урахуванням аналізу індексу споживчих цін, яка міститься на офіційному сайті Міністерства фінансів України та Державної служби статистики України.

Розмір бюджетного призначення – відповідно до договору, укладеного між КНП «ВОДКЛ ВОР» та НСЗ України про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.
You need to agree with the terms to proceed

Меню
Перейти до вмісту